
Dziesięcioletni armaniak o złotej barwie i wspaniale złożonym nosie pełnym aromatów kwiatowych i waniliowych z wyraźnie zaznaczonym niuansem drzewnym w tle. W ustach łagodny, o waniliowo-przyprawowym smaku i długiej dębowej końcówce. Podawać do kaczki po pekińsku, gołębi, dojrzewających szynek, grillowanej piersi z kaczki, grzybów shitake, marchewkowego purée, kandyzowanego ananasa, serów z przerostem niebieskiej pleśni, tarty tatin na ciepło.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Opis
Dziesięcioletni armaniak o złotej barwie i wspaniale złożonym nosie pełnym aromatów kwiatowych i waniliowych z wyraźnie zaznaczonym niuansem drzewnym w tle. W ustach łagodny, o waniliowo-przyprawowym smaku i długiej dębowej końcówce. Podawać do kaczki po pekińsku, gołębi, dojrzewających szynek, grillowanej piersi z kaczki, grzybów shitake, marchewkowego purée, kandyzowanego ananasa, serów z przerostem niebieskiej pleśni, tarty tatin na ciepło.
check_circle
check_circle