
Stworzona została na bazie artezyjskiej wody z Syberii, cechującej się krystaliczną czystością - również dzięki dodatkowej filtracji przez warstwę piasku kwarcowego i srebra. Słód Belugi wytwarzany jest wyłącznie metodą naturalnej fermentacji, czasochłonnej i kosztownej, w rejonie zachodniosyberyjskim.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Najwyższej klasy rosyjska wódka z jednej z najznakomitszych gorzelni - Mariinsk, istniejącej od 1900 roku, jedynej uhonorowanej certyfikatem Rosyjskiej Agencji Federalnej ds. Monitoringu Technicznego.
Podczas produkcji tej wódki wykorzystuje się miód, ekstrakt owsa oraz wyciąg z silybum marianum (ostropest plamisty). Swoją zbalansowaną strukturę Beluga zawdzięcza 30 dniowemu leżakowaniu, co jest dosyć nietypowe jeśli chodzi o wódki. Gwarancją ekskluzywności tego trunku jest specjalny korek wykonany z czystych ekologicznie materiałów, który hermetycznie zamyka butelkę. Każda z butelek Belugi jest produkowana ręcznie i posiada charakterystyczny symbol ryby.
Opis
Stworzona została na bazie artezyjskiej wody z Syberii, cechującej się krystaliczną czystością - również dzięki dodatkowej filtracji przez warstwę piasku kwarcowego i srebra. Słód Belugi wytwarzany jest wyłącznie metodą naturalnej fermentacji, czasochłonnej i kosztownej, w rejonie zachodniosyberyjskim.
check_circle
check_circle