
Czekolada ciemna 70% z kwiatem soli morskiej z rezerwatu Camargue we Francji
Wytrawna czekolada z wyraźnymi nutami dymnymi, mokki oraz kandyzowanych owoców wzbogacona delikatnym kwiatem soli morskiej z rezerwatu Camarque we Francji.Nuty smakowe: moccha, cappuccino, kandyzowane owoce, nuty dymne, nuty wędzone, lukrecja.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Czekolada stworzona z ziarna kakaowego pochodzącego z Papui Nowej Gwinei, kraju o młodej tradycji uprawy kakaowca, prowadzi nas w zupełnie nowy świat wrażeń sensorycznych Kremowa, krągła konsystencja odkrywa przed nami początkowo nuty dymne, wędzone, aby następnie pozwolić nam delektować się smakiem kandyzowanych wiśni, śliwek oraz cappuccino. Bardzo indywidualny charakter tej kompozycji podkreśla niepowtarzalny kwiat soli morskiej, zbierany ręcznie w rezerwacie Camarque we Francji.
Opis
Czekolada ciemna 70% z kwiatem soli morskiej z rezerwatu Camargue we Francji
Wytrawna czekolada z wyraźnymi nutami dymnymi, mokki oraz kandyzowanych owoców wzbogacona delikatnym kwiatem soli morskiej z rezerwatu Camarque we Francji.Nuty smakowe: moccha, cappuccino, kandyzowane owoce, nuty dymne, nuty wędzone, lukrecja.
check_circle
check_circle