
Master Blender wybrał ręcznie trzy whisky, które dojrzewały w sezonowanych beczkach po sherry Oloroso przez co najmniej 18 lat. Następnie Jameson 18 years old przelewany jest do beczek po amerykańskim bourbonie na kolejne 6 miesięcy, aby nadać ostateczny szlif tej wyjątkowej i złożonej whisky.
To prawda, że każda butelka Jameson 18 Year Old Limited Reserve Irish Whiskey jest numerowana, co odzwierciedla ograniczoną ilość, która jest ręcznie wybierana i butelkowana każdego roku.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Master Blender wybrał ręcznie trzy whisky, które dojrzewały w sezonowanych beczkach po sherry Oloroso przez co najmniej 18 lat. Następnie Jameson 18 years old przelewany jest do beczek po amerykańskim bourbonie na kolejne 6 miesięcy, aby nadać ostateczny szlif tej wyjątkowej i złożonej whisky.
To prawda, że każda butelka Jameson 18 Year Old Limited Reserve Irish Whiskey jest numerowana, co odzwierciedla ograniczoną ilość, która jest ręcznie wybierana i butelkowana każdego roku.
Kolor: Bogaty, głęboki, złoty miód.
Aromat: Stonowane nuty sherry, aromatyczne olejki, nuta drewna, pikantność, toffi.
Smak: Cudownie łagodny i gładki, złożone smaki krówek i toffi z nutami przypraw drzewnych i skórzanych, delikatnymi nutami sherry, orzechami i wanilią.
Finisz: Trwały, do samego końca niosący nuty drewna, przypraw i toffi.
Jest to doskonały przykład tradycji Jamesona dojrzewania whisky w hiszpańskich beczkach po sherry Oloroso.
Opis
Master Blender wybrał ręcznie trzy whisky, które dojrzewały w sezonowanych beczkach po sherry Oloroso przez co najmniej 18 lat. Następnie Jameson 18 years old przelewany jest do beczek po amerykańskim bourbonie na kolejne 6 miesięcy, aby nadać ostateczny szlif tej wyjątkowej i złożonej whisky.
To prawda, że każda butelka Jameson 18 Year Old Limited Reserve Irish Whiskey jest numerowana, co odzwierciedla ograniczoną ilość, która jest ręcznie wybierana i butelkowana każdego roku.
check_circle
check_circle