
Wyjątkowa francuska brandy, pochodząca z Normandii, produkowana według tradycyjnej receptury z wina jabłkowego zwanego cydrem. To bardzo aromatyczny trunek z wyczuwalnymi suszonymi owocami, miodem i niewielkim posmakiem dębu.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Wyjątkowa francuska brandy, pochodząca z Normandii, produkowana według tradycyjnej receptury z wina jabłkowego zwanego cydrem. To bardzo aromatyczny trunek z wyczuwalnymi suszonymi owocami, miodem i niewielkim posmakiem dębu.
Dębowe beczki w których leżakuje od 6 do 10 lat nadają trunkowi piękny, złocisty kolor. Podawany jest najczęściej jako aperitif lub na koniec posiłku jako digestif.
Opis
Wyjątkowa francuska brandy, pochodząca z Normandii, produkowana według tradycyjnej receptury z wina jabłkowego zwanego cydrem. To bardzo aromatyczny trunek z wyczuwalnymi suszonymi owocami, miodem i niewielkim posmakiem dębu.
check_circle
check_circle