
Woodford Reserve Rye produkowany jest z zacieru składającego się z 53% żyta, 33% kukurydzy i 14% słodu jęczmiennego. Wysoka zawartość kukurydzy wyzwala spore pokłady słodkich nut, które dominują pikanterię dobrze znaną z whisky jęczmiennych.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Woodford Reserve Rye produkowany jest z zacieru składającego się z 53% żyta, 33% kukurydzy i 14% słodu jęczmiennego. Wysoka zawartość kukurydzy wyzwala spore pokłady słodkich nut, które dominują pikanterię dobrze znaną z whisky jęczmiennych.
Aromat: karmel, toffi, rozgrzewające przyprawy.
Smak: wanilia, miód, toffi, pieprz, imbir, cynamon.
Finisz: delikatny, początkowo nuty pikantne zostają pokonane przez słodycz karmelu i wanilii.
Opis
Woodford Reserve Rye produkowany jest z zacieru składającego się z 53% żyta, 33% kukurydzy i 14% słodu jęczmiennego. Wysoka zawartość kukurydzy wyzwala spore pokłady słodkich nut, które dominują pikanterię dobrze znaną z whisky jęczmiennych.
check_circle
check_circle