
Złożone, ale przystępne smaki whiskey biorą się z trzech rodzajów ziarna, potrójnej destylacji i połączenia trzech rodzajów irlandzkiej whiskey. Zbożowa whiskey zapewnia słodkie nuty w smaku.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Potrójne leżakowanie w beczce dla osiągnięcia głębi i równowagi. Przez okres kilku lat dojrzewa w tradycyjnych uprzednio używanych beczkach, beczkach po burbonie i beczkach po sherry.
Trzy różne odmiany zostały połączone, dając niepowtarzalną równowagę smaku. Zbożowa whiskey zapewnia słodkie nuty w smaku. Słodowa whiskey nadaje trunkowi owocowe nuty. Natomiast whiskey typu pot still odpowiada za korzenną nutę.
Opis
Złożone, ale przystępne smaki whiskey biorą się z trzech rodzajów ziarna, potrójnej destylacji i połączenia trzech rodzajów irlandzkiej whiskey. Zbożowa whiskey zapewnia słodkie nuty w smaku.
check_circle
check_circle